Politisk arbejde

Danske Iværksættere arbejder dagligt med at opnå indflydelse blandt beslutningstagerne. Det gælder både nationalt såvel som internationalt.

En samlet og stærk stemme for danske iværksættere

video

For iværksættere er tid en knap ressource, og vi ved at for at skabe den nødvendige succes, skal tiden prioriteres 110% på virksomheden

Som talerør for danske iværksættere er vi et samlingspunkt for økosystemet og en stærk kobling til den politiske scene både i Danmark og internationalt.

Ligesom vores medlemmer er vi drevet af at skabe positiv forandring, og vi stræber hver dag efter et miljø, der er åbent for alle, fostrer bæredygtig innovation, skaber arbejdspladser og sikrer de bedste løsningerne på fremtidens største udfordringer.

Den offentlige debat og politisk interessevaretagelse er afgørende for at skabe et gunstigt iværksættermiljø.  Derfor arbejder vi aktivt sammen med politikere og beslutningstagere, så de forstår jeres hverdag, jeres udfordringer og jeres fremtid.

Vi prioriterer at bygge bro mellem virkelighedens iværksættere og politikerne, andre virksomheder, organisationer og myndigheder, der alle er med til at sætte rammerne for iværksætterscenen i Danmark.  Når vi involverer alle aktører i dialogen, skaber vi de mest helstøbte resultater både i Danmark, men også internationalt i EU.

Vores politiske prioriteter

Vores politiske prioriteter
Bliv en del af fællesskabet:Meld dig ind idag

Iværksætteranalysen

Få dugfrisk indsigt i iværksættermiljøets udvikling og tendenser.

I den årlige iværksætteranalyse stiller vi skarpt på nye problemer og de klassiske gengangere.

Internationalt udsyn

+15

Samarbejdspartnere

+20

Internationale aktiviteter

5

Politiske projekter

International outlook

"I vores hverdag prioriterer vi at fokusere 110% på at udvikle vores produkt og virksomhed. Derfor er vi en del af Danske Iværksættere, fordi de gør det muligt at navigere og interagere med den politiske verden uden at miste fokus på vores virksomhed."

Caroline Lilleør

- Ejer & co-founder af Siréne

Bliv gratis medlem i dag