Privatlivspolitik for Danske Iværksættere

I vores privatlivspolitik fortæller vi kort, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvordan vi sikrer en forsvarlig og gennemsigtig behandling af dem. Vi er ansvarlig for behandlingen af dine oplysninger, dataansvarlig. Vi er organiseret som forening, og vores kontaktoplysninger er følgende:

Danske Iværksættere
Alhambravej 3
1826 Frederiksberg
Danmark
Email: kontakt@dkiv.dk
CVR: 10172942

I indeværende privatlivspolitik og databehandling kan du læse mere om, hvordan de registrerede oplysninger håndteres, når du tilmelder dig som bruger, workshops, konferencer, besøger hjemmesiden dkiv.dk eller bruger de initiativer og services, som der tilbydes fra websitet. Denne privatlivspolitik og databehandling gælder udelukkende for hjemmesiden dkiv.dk.  

Introduktion

Danske Iværksættere (vi i det følgende) er ansvarlig for koordinering med bl.a. samarbejdspartnere og medarrangører til diverse events, upload af kurser, arrangementer, konferencer samt nyheder og andet indhold til platformen dkiv.dk. dkiv.dk er en non profit forening, der har til formål at tale og fremme af virksomheder og iværksætteres sag i Danmark. For at læse og anvende indholdet på websitet indsamles personoplysninger.  

Brug af websitet dkiv.dk

Når du bruger dkiv.dk behandler vi følgende personoplysninger: navn, e-mail, virksomhedsnavn, stilling og telefonnummer. Formålet med indsamling personoplysninger er at yde den bedst mulige service overfor vores medlemmer. Herunder bl.a. udsendelse af nyhedsmails. Vi måler på trafik og brugeradfærd på dkiv.dk for at kunne optimere den bedste brugeroplevelse for hjemmesidebesøgende. Til det formål anvender vi Google Analytics, der indsamler data og statistik om brugernes interaktion med hjemmesiden. Du kan altid frabede dig Google Analytics ved at besøge: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 
Vi benytter desuden Facebook-pixel på dkiv.dk, for at kunne spore effekten af betalt annoncering.  

Formål med indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger for at kunne optimere brugeroplevelsen af indhold, arrangementer, konferencer og hjemmeside. Vi indsamler almindelige personoplysninger: fornavn, efternavn, telefonnummer, e-mail samt organisation. Oplysningerne opbevares indtil en person framelder sig vores database eller opbevares højst 24 måneder efter formålet er opfyldt, hvorefter data slettes. Vi indsamler personoplysninger fra dig i følgende tilfælde:

Når du tilmelder dig et kursus, arrangement, kursusforløb eller en konference.

Når du abonnerer på nyhedsbrev

Vi indsamler kun de oplysninger, vi behøver for at du kan tilmelde dig vores aktiviteter.  Dine data bliver ikke delt med andre.  

Beskyttelse af personoplysninger

Vi følger persondataloven og opbevarer personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi benytter os af computere og servere med begrænset adgang, som er placeret under sikrede og kontrollerede faciliteter. Vi tester og overvåger løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre alle foranstaltninger lever op til de forsvarlige krav, under hensyntagen til at sikre vores brugeres oplysninger.  

Markedsføring

Personoplysninger bruges til tilpasning af vores markedsføringsbudskaber, som vi sender via nyhedsbreve til vores brugere. Foruden markedsføringsbudskaber bruger vi personoplysninger til at kommunikere med dig med hensyn til de kurser og serviceydelser, som vi leverer. Kommunikationen kan foregå via telefon, e-mail eller SMS.  

Dine rettigheder

Ifølge lovgivningen har du rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

Indsigelsesret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.Du har ret til at rette dine oplysninger (berigtigelse).Berigtigelse og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Du har derudover også ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.  

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med Danske Iværksættere?  
Danske Iværksættere, 
Alhambravej 3, 
1826 Frederiksberg

Spørgsmål til behandlingen kan rettes til Johann Svane, som kan kontaktes på johann@dkiv.dk.

Bliv gratis medlem i dag