03 . December , 2014

Sådan startede jeg Konkurrencer NONSTOP

Idéen kom ud af det blå for en måned siden. Jeg deltager selv i masser af konkurrencer på nettet, men jeg manglede en oversigt. Jeg sprang egentlig bare ud i det, da jeg kunne se, der ikke var nogen udgifter som sådan. Jeg havde bare en trang til at dele konkurrencerne. I starten skulle jeg ikke tjene penge på det. Det startede med, at jeg oprettede en side på Facebook. Det er gratis. Dernæst delte jeg med mit eget netværk for at skabe følgere. Jeg forsøgte mig med annoncer fra Affiliates på Facebook, men det var besværligt, for mange annoncer måtte ikke komme på Facebook. Derfor oprettede jeg min egen side www.konkurrencer-nonstop.dk - hvor jeg ville lede folk hen. Efter blot tre uger er den fuldt ud oppe at køre, og folk deltager i mange af mine konkurrencer.

Problemet består i at vokse organisk og blive synlig på Google. Det er et meget stort problem, som tager meget lang tid. Men det er vigtigt at have kvalitet i sit indhold. Jeg fokuserer derfor på at levere det, som folket efterspørger. Jeg er meget spændt på, om min side kan vokse og blive kendt på Google. En af måderne, den kan det, er ved at mit budskab bliver delt.

Mvh. Mark Källstrøm

Kontakt

markkallstroem@gmail.com

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag