18. November , 2014

Acorn, by enveo, er en dansk designet docking station til din smartphone eller tablet

Æstetisk. Funktionalitet. Bæredygtighed. Tre værdier, vi mener, omfavner hele essensen ved design.

Vi hedder enveo (http://enveo.co) og er en nyopstartet dansk interiørvirksomhed med adresse i Aalborg. Vi er grundlagt på tre altomsluttende værdier: Æstetik. Funktionalitet. Bæredygtighed.

Vi har udviklet Acorn. Acorn er en dansk designet docking station til smartphones og tablets, som er udviklet og fintunet over det seneste år. Vi er netop nu aktuelle på Kickstarter. Vores smartphones og tablets er mere end bare gadgets. De er blevet en integreret del af vores daglige rutiner og viser, hvilke slags personer vi er, samt de værdier vi har. Vi har udviklet Acorn, da vi har været frustreret over, at der ikke fandtes en bæredygtig dock som kunne indgå i ens hjem, og som var mere end blot en matchende accessory. Acorn har en varm nordisk glød over sig, og dens runde organiske form skaber et tidsløst design, som matcher det moderne hjem - vi mener, at den indkapsler den nordiske livsstil og hygge. Acorn er designet med funktionaliteten for øje, og kan benyttes med én hånd, således bliver Acorn et redskab i en ellers travl hverdag. Dette kan lade sig gøre grundet nano-suction tapen placeret i bunden af docken, som fungerer som tusindvis af små sugekopper og gør ens Acorn bund solid.

Vi mener, at bæredygtigt design er alfa og omega, både igennem funktionaliteten samt materialerne. Acorn er lavet af Kebony, som er et bæredygtigt FSC-mærket alternativ til tropisk regnskovstræ. Derudover har vi specialudviklet adaptere, som kan udskiftes efter hvilken slags ladestik, man benytter - om det er 30-pin, lightning eller micro-usb. Derfor skal man ikke fortvivle, hvis man køber en ny smartphone, man skifter blot adapteren.

Acorn passer til de fleste enheder på markedet og er blandt andet kompatibel med Apple, Samsung, Motorola, HTC, Blackberry, LG, Sony, Nokia.

Du finder vores Kickstarterkampagne her: https://www.kickstarter.com/projects/1427054715/acorn-the-natural-way-to-dock-your-smartphones-and

Find os også på: Website: http://enveo.co Facebook: https://www.facebook.com/enveo Twitter: https://twitter.com/enveodk

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag