12 . November , 2009

Få gratis svar på dine juridiske spørgsmål

En iværksættervirksomhed kan ikke etableres og bringes ind i et positivt vækstforløb, uden at iværksætterne bag skal tage stilling til et hav af juridiske spørgsmål. Anpartshaveroverenskomster, ansættelseskontrakter, samarbejdsaftaler, kundekontrakter, patenter og varemærker skal der være styr på, og alverdens konflikter og aftalebrud kan opstå – og gør det ofte på de mindst belejlige tidspunkter. Derfor er vi på IVÆRKSÆTTEREN glade for at kunne byde velkommen til ADVODAN som ny samarbejdspartner, der vil besvare spørgsmål i en juridisk brevkasse i hver udgivelse. ADVODAN består af 50 kontorer og 180 jurister fordelt over hele landet. Det giver både lokal forankring og mulighed for at trække på et stort netværk af forskellige kompetencer, og kædens strategiske fokus er tilmed primært rettet mod rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder. Derfor er ADVODAN-kæden en ideel samarbejdspartner for IVÆRKSÆTTEREN. Helst tidligt ind ”Vi vil allerhelst ind som rådgivere i virksomheden på så tidligt et tidspunkt som muligt, for det er her, at vores rådgivning får allermest værdi for virksomheden. Det er desværre vores erfaring, at mange små og mellemstore virksomheder ikke altid kender deres eget behov for rådgivning – eller de forskellige risici i virksomheden – og derfor er der mange problemstillinger, der ikke bliver grebet i opløbet. Ofte henvender den travle ejerleder sig først, når den ulmende gnist er blevet til et brændende bål, og på det tidspunkt er der som regel allerede sket en vis skade. Vores mål er tværtimod at afdække risikoen sammen med ledelsen i virksomheden på et tidligere tidspunkt. På den måde er handlemulighederne som regel langt flere,” siger kædechef Erik Nørskov fra ADVODAN. ”Derfor ser vi det også som helt naturligt at stille vores viden og erfaringer til rådighed her i IVÆRKSÆTTEREN og ad den vej meget gerne hjælpe den nystartede virksomhedsleder uden om de største forhindringer.” Internt i ADVODAN-kæden handler samarbejdet ikke kun om viden og kompetencer. ”Vi har stort fokus på forretningsudvikling- og optimering af den enkelte advokatvirksomhed, ligesom vi målrettet arbejder på, at hver advokatvirksomhed bliver drevet af en professionel ledelse med en direktør og en bestyrelse. Vi mener med andre ord, at det er vigtigt at ”tage sin egen medicin”,” siger Erik Nørskov. Send os dine spørgsmål På IVÆRKSÆTTEREN ser vi ligeledes frem til det nye samarbejde. Sidder du som abonnent med spørgsmål, du har brug for at få besvaret, kan du sende en mail til redaktion@ivaerksaetteren.dk. Svaret vil blive offentliggjort her i bladet og på vores website, og spørgeren vil naturligvis få svar direkte, så snart det foreligger.  

Nyhedsbrev og arrangementer ADVODAN har en lang tradition for at dele ud af sin viden og vil gerne i så tæt dialog med sine kunder som muligt. Derfor udgiver kæden hvert kvartal et magasin for små og mellemstore virksomheder, der hedder ADVODAN nyt, ligesom der ofte er kurser og gå-hjem-møder for både private og erhvervslivet rundt i landet. Lige nu er der særligt fokus på den nye selskabslov, der blev vedtaget i maj, og som træder i kraft efter nytår. Den nye selskabslov giver en række nye muligheder, men det kræver en indsats at få det optimale ud af loven. Alle, der er interesserede, kan læse mere på www.advodan.dk, hvor det også er muligt at tilmelde sig ADVODANs elektroniske nyhedsbreve.

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag