27. March , 2009

Stadig dønninger år efter færgetræf

Færgen Rødby-Puttgarden er oplagt som mødested for danske og tyske virksomheder. Derfor afholdt Storstrøms Erhvervscenter forrige år et færgetræf i samarbejde med to tyske erhvervscentre, hvor fem-ti virksomheder fra begge sider sejlede frem og tilbage en hel dag.En af deltagerne var Henrik Hopstock, der er selvstændig med oversættelsesbureauet Hopstock. Kontakter han fik på mødet fører stadig til nye aftaler. »Det er noget helt andet, end vi havde regnet med fra starten. Vi deltog for at få flere tyske kunder til vores translatørvirksomhed, men lærte bl.a. en revisor fra Burg på Fehmern at kende.« Da Henrik Hopstock et halvt år senere skulle hjælpe en kunde med at finde en tyske entreprenør, ringede han til den tyske revisor og fik anbefalet en i Burg. Danskerne syntes godt om entreprenøren, som til gengæld gerne ville ind i Danmark og udnytte højkonjunkturen i byggebranchen. »I dag er vi blevet hans danske kontaktsted, og hjælper ham med at finde danske underleverandører og styre projekter. Og processen standser ikke her,« siger Henrik Hopstock.

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag