Skaberen bag Lix svarer på fem hurtige: Jeg har lært af en tidligere chef, at hårdt arbejde betaler sig. Men jeg har været iværksætter, siden jeg var 20 år gammel. Jeg har en passion for at skabe. Det har jeg ikke oplevet på andre arbejdspladser, og det var noget af det, jeg blev super frustreret over andre steder.

16. November , 2017

Lix: Studiebøgernes udgave af Spotify

Lix er klar til at disrupte den internationale forlagsbranche

Navn: Camilla Hessellund Lastein Alder: 24 år IVÆKSTprisen: Vinder af den Gyldne Hat 2015 Største prioritet: Skabe bedre uddannelsesmuligheder og gøre studiebøger mere tilgængelige

 

"Jeg er stolt af mit team og de mange folk, der er omkring os i front. Både dem der bakker os op og selvfølgelig folkene i teamet."

"Jeg har lært af en tidligere chef, at hårdt arbejde betaler sig. Men jeg har været iværksætter siden jeg var 20 år gammel. Det er det rigtige for mig. Jeg har en passion for at skabe. Det har jeg ikke oplevet på andre arbejdspladser og det var noget af det, jeg blev super frustreret over andre steder. Jeg er super passioneret. Både på andres og mine egne veje. Når man ikke har plads til at skabe det kreative rum ens virksomhed kan udvikle sig i, så stopper min motivation super hurtigt. Jeg er mega motiveret af, at jeg kan sætte en agenda. Når jeg kan skubbe til noget og få det til rykke sig fremad. Det oplevede jeg aldrig i mine tidligere jobs. Det var der åbenbart ikke plads til, fordi jeg var så ung og uerfaren."

"Jeg vil gerne lære at være mere tålmodig."

"Jeg følger med for meget med i alt. Skal jeg nævne én, der særligt har min interesse, så er det Jeff Bezos. Han gør det eddermame godt."

"Hvis jeg har muligheden for at ændre på den måde educational content bliver udgivet på og arbejdet med, så tror jeg på, at Lix kan blive det, der svarer til Spotify for education. Vi gør det ikke bare nemmere at få studiebøger. Vi gør det nemmere at tage en uddannelse. Vi rummer det hele. Ikke bare studiebøger, men også lydfiler. Vi kan compose det ind til én læringssti for det individuelle menneske. Vi har vilde ambitioner og tror på, at de kan lykkes."

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag