16. February , 2016

Danskere strømmer til de billige A-kasser

Flere og flere danske billige A-kasser oplever i øjeblikket en stor tilstrømning af folk der er bange for at miste jobbet. Én frygt som er kommet snigende efter at Danmark har været igennem en større krise.

Det er især enkelte faggrupper som frygter mere end andre for at stå uden job i morgen, sådan lyder det fra nye undersøgelser. Især byggebranchen, havnearbejdere, kommunale ansatte som sosu-assistenter, pædagoger og rengøringsassistenter der frygter for at få fyresedlen inden længe.

Der er ingen der ved hvornår den næste fyrerunde kommer igen og stramme budgetter i kommunerne intensiverer hele situationen yderligere. Samtidig er flere begyndt at tilkoble fagforening til sin A-kasse lyder det fra indehaveren af akasseservice.dk Mads Jensen. Der er simpelthen større interesse i, at få økonomisk støtte samt juridisk rådgivning iht. sine rettigheder der tidligere har været brug for. Alene det at passe sit arbejde kan ikke stille folk i sikkerhed for at beholde jobbet mere og kolde tal på bordet gør, at flere arbejdsgivere må afskedige ansatte af denne grund.

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag