18. September , 2015

Nyt kontorfælleskab med adgang til delebil

Nyt koncept med udlejning af kontorer slår dørene op 1. september 2015. Alt er inklusiv i lejen – også adgangen til bil Kender du det at sidde i din bil og holde i kø i den heftige morgentrafik? Du er ikke alene om at tromme på rattet og drømme om at gøre spildtid til effektiv arbejdstid. Og nu er det faktisk muligt. Det er firmaet MESA A/S, der har tænkt ud af boksen, og som den 1. september åbnede et spritnyt kontorhotel med en service, der ikke er set tidligere. Kontorhotellet er indrettet i industrielt design, med alle tænkelige moderne faciliteter i en tidligere industribygning på Østerbro. Men nok så epokegørende er, at der i den i øvrigt rimelige leje er inkluderet adgang til bil. Går du på jobbet, tager du S-toget eller metroen? Hopper du på cyklen? Du bestemmer selv, men VI sørger for, at der står en bil klar, så du kan køre ud til DINE kunder i løbet af arbejdsdagen, siger Malthe Vad, som ejer MESA A/S. Ambitionen er en række af innovative kontorhoteller spredt ud over det ganske land, som vi kender det fra diverse fitnesskæder. Men indtil videre er det altså kontorhotellet på Østerbro, som fører an. Målgruppen er iværksættere, freelancere, enkeltmandsfirmaer og mindre firmaer med to-fire ansatte. Udover gængse services som eksempelvis internet, får de adgang til bil afhængig af behov – med fast plads på ”eget” kontorhotel følger automatisk flexplads på MESAs øvrige kontorhoteller - moderne kontordesign og – faciliteter samt hyggeligt fællesskab med mulighed for at skabe langvarige og konstruktive netværk. Du tilbringer mange timer på kontoret, og det er vigtigt, at du trives på jobbet. Derfor har vi gjort vores ypperste for at tilbyde dig de helt rigtige rammer og muligheder til dig og din virksomhed, siger Michelle Christensen. Du kan læse mere på www.mesa-as.dk, hvor du også kan skrive dig op til en plads på fremtidens kontorhotel.

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag