21 . November , 2014

Der er penge i prissammenligning!

I udlandet er prissammenligningstjenester et udbredt koncept. I Danmark er det dog ikke slået igennem endnu. Det forsøger Mikonomi.dk nu at ændre på.

Vi kender dem fra udlandet. Store, velkendte prissammenligningstjenester som eksempelvis Uswitch og MoneySupermarket, der omsætter for mange millioner hvert år. Vi mangler stadig at se tilsvarende site i Danmark, men det ønsker vi nu at ændre på.

Mikonomi.dk er nemlig en helt ny sammenliginingstjeneste, der giver forbrugereren en unik, nem og overskuelig sammenligning af finansielle tjenester og ydelser. Mikonomi.dk er et forholdsvis ungt site, og derfor fokuserer vi lige nu kun på forbrugslån. Men der er meget mere på vej.

Når jeg siger “vi”, er det teamet og jeg, der refereres til. Vores mål er klart og kontant: Vi vil gøre Mikonomi.dk til Danmarks førende sammenligningstjeneste! Vores kompetencer komplementerer hinanden perfekt, og vi tror på det.

Vi vil glæde forbrugerne Det er vores mål at hjælpe de danske forbrugere til bedre og billigere produkter. Mange mener, de går rundt med den rette løsning. Faktum er bare, at alt for mange forbrugere med få ændringer kan spare mange penge uden at gå ned i kvalitet - både ved nyanskaffelser og eksisterende produkter og ydelser.

Årsagerne til, at for mange danskere giver mere for deres anskaffelser, end hvad der er nødvendigt, er flere. Først og fremmest skyldes det, at man enten er “for loyal” over for ens sædvanlige leverandør eller producent, eller at man bare generelt ikke kan overskue at undersøge sine muligheder til bunds.

Med Mikonomi.dk ønsker vi at give forbrugerne en nem, troværdig og overskuelig sammenligning af forskellige produkter. På den måde behøver forbrugerne kun at anvende ét site, når de skal finde den billigste pris.

Fokus på finansielle produkter Besøger du Mikonomi.dk vil du opleve, at du kan sammenligne forskellige forbrugslån. Forbrugslånene er kun begyndelsen. Snart tilføjes andre finansielle produkter, og herefter udvides der til at andre produkter inden for andre brancher. Alle med den hensigt at spare danskerne for tusindvis af kroner.

Vi har et stærkt team, samt et stort netværk, som vi mener, vi kan drage nytte af, og således give os konkurrencemæssige fordele. Målet og strategien er fastlagt, nu er det blot op til os at levere.

Du kan læse mere om MIkonomi.dk her.

Kontakt

Mikonomi

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag