14 . May , 2014

FOLKEAFSTEMNING OM PATENTDOMSTOLEN

Beskyttelse, sikkerhed og forretningsmuligheder er nogle af nøgleordene i dette magasin. Patent er den samlede betegnelse, der danner rammen for dette særnummer af Iværksætteren, der sætter fokus på patent og de muligheder og barrierer, man som iværksætter eller virksomhed står overfor, når man skal søge om patent.

Du kan læse om otte forskellige iværksættere og virksomheder, der har søgt om eller har fået patent på deres produkt. Fra familievirksomheden fra Sønderjylland over den unge iværksætter fra Østjylland til den erfarne forretningsmand fra hovedstaden. Alle otte har det til fælles, at de har en fået god idé, som de har ønsket at beskytte med et patent. Læs deres forskellige historier og få deres gode råd og erfaringer med at søge om at få patent.

Vi har også besøgt en række patenteksperter og hentet hjælp til at forklare, hvad det er, hele patentreformen går ud på. Du kan blandt andet læse Patent- og Varemærkestyrelsens redegørelse over hele patentdomstolen og enhedspatentet. Samtidig vil forskellige andre patenteksperter og iværksætterrådgivere give deres besyv med til, hvad du skal gøre, når du skal søge patent. Til sidst har vi også forhørt os om, hvad fire forskellige politikere mener om patentdomstolen.

Efter at have læst dette magasin vil du derfor have det fulde overblik over mulighederne for at søge patent. Du vil samtidig også være mere end godt klædt på til at sætte dit kryds, når vi skal stemme om de store og små idéers fremtid den 25. maj til folkeafstemningen om patentreformen.

Med ønsket om en god debat om dansk deltagelse i den fælles patentdomstol og tilslutning til et europæisk enhedspatent. God læsning!

 

Denne artikel er bragt i en særudgave af magasinet Iværksætteren om Patentdomstolen. Læs hele magasinet her.

Kontakt

Christian Hoerdum Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag