18 . February , 2010

Kvinder smager på succesen

Netværk er et af tidens store begreber og verden rundt er der opstået en del interessante og stærke netværk rettet mod den kvindelige iværksætter. “Savor the Success” (“Nyd Succesen”) er en PR-forening og et social media-netværk for kvindelig iværksættere, der opererer online såvel som offline. Savor tilbyder sine medlemmer PR-værktøjer til en fornuftig pris, og har desuden en banebrydende social media-website, der muliggør internationale forbindelser medlemmerne imellem på en let og effektiv måde. Savor the Success blev oprettet I 2008 af den kvindelige iværksætter og tidligere koncertpianist Angela Jia Kim sammen med sin mand, Marc Stedman. Kim ville gerne til at se mere vækst i sin unge luksus økologisk spa og hudpleje-forretning, som hun havde startet året før, og som allerede havde god succes. Med sin store træning og disciplin som koncertpianist i bagagen kunne Kim på rekordtid gå fra at skabe opskrifter til cremer til at hive kontrakter med femstjernede luksus- og sparesorter i land – alt imens hun opførte en landsdækkende turné af 40 koncerter i USA.

Kvinder mangler forudsætninger Successen, som Angela Jia Kim havde, blev bemærket – især blandt andre kvinder. Hun blev en eftertragtet foredragsholder, og blev passioneret omkring at hjælpe andre kvinder med at realisere deres drømmeprojekt, og i at dele hendes erfaring med at nå til det næste stadium. Vejen frem, mener hun, består af en mere struktureret og organiseret måde at få flere betydningsfulde forbindelser og ordentlige værktøjer samt vejledning i, hvordan det bedst kan benyttes. Angela Jia Kim fulgte som mange andre iværksættere en drøm og opdagede, at hun som sidegevinst havde fået godt gang i en forretning, som hun elskede. Men hun oplevede, at kvinder tit mangler de typiske forudsætninger for succes i forretningslivet i form af en handelsuddannelse som f.eks. en MBA eller en solid forretnings-erfaring, en stor bunk penge, og et supernetværk. Svaret, mente hun, måtte være at udvikle en platform for kvinder, hvor de kunne få praktisk vejledning og udvikle et kvalificeret netværk, som kunne hjælpe kvinder fra  idé til multi-millionærer.

Kvinders fem fordele I april 2009 blev Kim citeret på Mike Michalowicz’ The Toilet Paper Entrepreneur Blog, hvor hun påpeger fem grunde til, at kvinder er ved at “Rock the World” med deres egen form for iværksætteri:

1. Flittig benyttelse af internettet. 2. Tendens til at tænke i samarbejde fremfor konkurrence 3. Brug af kreativitet fremfor kapital 4. Villighed til at dele 5.  Behov for at skabe noget, som giver mulighed for at prioritere familien Savor the Success er blevet et sted, hvor  “almindelige” kvinder kan samarbejde om at opnå ekstraordinære resultater gennem hård arbejde, kommunikation og støtte.

Læs mere på www.savorthesuccess.com Lori Webb Lori Webb er amerikaner, men bosat i Danmark. Siden 2008 har hun taget aktiv del i den internationale trend-spotting-verden inden for iværksætteri, og hun arbejder på en større interviewbog med iværksætterportrætter fra hele verden.

Kvindedag 8. marts Den 8. marts fejrer verden den internationale kvindedag, som i år fylder 100 år.  Ideen er undfanget i København, hvor den blev foreslået af tyskeren Clara Zetkin, der var til et møde her I landet. Ideen blev godt modtaget, og Danmark blev en af de første fire lande til at indføre dagen. Dagen fejrer den økonomiske, politiske og sociale sejr for alle kvinder i fortid, nutid og fremtid, og sætter fokus på områder, hvor der stadig er behov for udvikling og handling.

Kontakt

Lori Webb

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag