31. March , 2009

Sælgeren beholdt varen

Til min nye klinik har jeg investeret i nogle lagner, som er lidt bedre end dem, man ellers ville have købt. De havde dem dog ikke hjemme, da jeg stod i forretningen, hvorfor jeg forudbetalte 10.000 kr. og ekspedienten bestilte lagnerne hjem. De ville ringe, når jeg kunne hente dem. Jeg fik faktura og ordrebekræftelse, hvorpå der står, at jeg har betalt og mit navn, men ingen bon. Nu vil de ikke udlevere mig varene, da jeg ikke har bonnen. De siger, at ordrebekræftelsen og fakturaen ikke er nok, også selvom de på deres computer kan se, at jeg ikke har fået leveret varene. Har de ret til det? Med venlig hilsen Trine  SVAR: Nej det har de ikke ret til. Du må kunne se af din konto, at du har betalt beløbet til dem, og derfor skal du kræve varerne udleveret. Hvis dette ikke hjælper, bør du rette henvendelse til en advokat, som kan hjælpe dig med at få pengene tilbage.

Svar leveret af Ret&Råd - www.retraad.dk  

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag