20 . March , 2009

Kursjustering på Iværksætteren

Som du forhåbentlig har bemærket, er det sket nogle justeringer siden sidste nummer af Iværksætteren. Mest iøjnefaldende har bladet fået et nyt logo, som bedre passer til vores idé om et slagkraftigt blad for iværksætteri. Også inde i bladet har vi justeret lidt på layoutet for at gøre designet mere indbydende og læsevenligt.Disse forandringer er del i en løbende udviklingsproces fra selv at være et opstartsprojekt til vores mål om at udgive et iværksættermagasin, der ikke står tilbage for de bedste blade i Danmark i udlandet. Det væsentligste i den sammenhæng er selvfølgelig ikke bladets fysiske form, men de artikler og det øvrige indhold, du som læser kan finde i bladet. Vi er, som mange andre iværksættere, startet på vores kendskab til vores “branche” - iværksættermiljøet - og vil løbende tilpasse konceptet efter de pejlinger, vi får fra læserne. Et øget sideantal (dette nummer er 8 sider større end nr. 2 og 16 sider større end nr. 1) giver mulighed for et bredere udvalg af artikler i hvert nummer. Denne gang introducerer vi “IVÆRKSÆTTERDANMARK” - nogle sider i bladet, som skal udvikle sig med nyheder, boganmeldelser og en kalender med et udvalg af kommende arrangementer for iværksættere rundt omkring i landet. Den fulde og løbende opdaterede kalender vil du kunne finde på vores relancerede hjemmeside www.ivaerksaetteren.dk. Vi håber, at vi med disse ændringer er blevet endnu bedre til at leve op til dine forventninger til et iværksætterblad. Har du ideer eller kommentarer, ris som ros, som du synes vi bør høre, er du mere end velkommen til at skrive til os på info@ivaerksaetteren.dk.

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag