18. March , 2009

Mangler du tag over hovedet?

Såvel i Århus som i København åbner der løbende nye kontorhoteller for iværksættere. I februarnummeret kunne vi berette om nye faciliteter på Islands Brygge i København – og i dette nummer er vi stødt på hele tre nye steder. Senest har Udviklingspark Øresund slået dørene op for 3.000 kvadratmeter i Greve, hvor man kan leje sig ind på 14 kvadratmeter og opefter. Med i prisen for lejemålet hører adgang til mødelokaler og mange andre faciliteter, ligesom man har mulighed for at få gratis virksomhedsvejledning hos Erhvervsservicecentret, der også er flyttet ind i Udviklingsparken.I Århus kan iværksættere slå sig ned i midtbyen med udsigt til Domkirken. Stedet hedder Team Vision og henvender sig til iværksættere indenfor consult, management og invest. Der er indtil videre indrettet 12 arbejdsstationer, hvor man blot plugger i med sin bærbare, og så er man etableret. De sidste nye sted for iværksættere, som nærværende blad har fået nys om er Filmby Århus. Her er man i øjeblikket ved at etablere et kontorfællesskab med udsigt over Århus Bugten til virksomheder, der beskæftiger sig med kommunikation, IT, film og relaterede områder. En lang række virksomheder fra netværket MG50 har også slået sig ned i Filmbyen, der efterhånden har fået status som Århus’ mest progressive iværksættermiljø.

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag