17 . March , 2009

Nyt projekt for gode idéer på Nørrebro

60 iværksættere indenfor kunst og kultur har siden efteråret 2002 fået et fagligt spark i den rigtige retning som deltagere i Louiz Salonerne i København og Århus. Netop nu rekrutterer Louiz Salonerne deltagere til et nyt forløb, der starter i marts. Her kan kulturelle iværksættere få den nødvendige viden til at forvandle deres idé til en bæredygtig til virksomhed. Planen er, at i alt 248 kulturelle iværksættere i løbet af de næste to et halvt år skal have været igennem et salonforløb, der indeholder undervisning i alt fra, hvordan man udarbejder en forretningsplan til strategi, kundesøgning og kompetenceudvikling. Indtil videre har det typisk været iværksættere indenfor design samt arkitekter, filmfolk, billedkunstnere og akademikere, der har brugt Louiz Salonerne som afsæt til at føre deres forretningsidéer ud i livet. Mere info på www.louiz.dk.

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag