Dansk Iværksætter Forening bliver til Danske Iværksættere

28 . April , 2023

Dansk Iværksætter Forening bliver til Danske Iværksættere og markerer bevægelsens både nationale og internationale tilstedeværelse

Nye tider kalder på synlige forandringer. Dansk Iværksætter Forening har siden sin spæde start i 1985 haft vokseværk og tæller i dag mere end 17.000 medlemmer.

Som Danmarks største brancheforening for iværksættere, og med næsten 40 år på bagen, er Dansk Iværksætter Forening ikke helt grøn, når det kommer til at tale iværksætterens sag. For siden foreningens start har Dansk Iværksætter Forening været iværksætterens stemme, og drevet dagsordenen for at iværksætternes interesser er blevet hørt af politiske beslutningstagere herhjemme såvel som i EU. 

“Iværksætteri er en driver i samfundet. Vi skal ikke skabe flere udfordringer for ildsjæle, vi skal nedbryde barriererne for at sikre, at iværksætteri stortrives i Danmark også ud over landegrænserne. Og det er vores fornemmeste opgave at sikre.’’ - Johann Svane, Politik, Partnerskaber & Presse, Danske Iværksættere.

Iværksætteren skal helt frem i lyset

Med det nye navn træder Danske Iværksættere for alvor ud af andedammen for at styrke konkurrencevilkår og det globale udsyn. Derfor står de nu endnu stærkere frem som en bevægelse, der har iværksætternes interesse helt ind i hjertet. En bevægelse som går forrest der, hvor det sker, og som ikke er bange for at tage kampen op:

“Vores nye navn understreger den organisation, vi er i dag; med flere ressourcer og større indsigt og forståelse for den politiske proces. Vi har et netværk indenfor murene, hvad enten det er i Bruxelles eller Christiansborg, som gør, at vi kan tage telefonen og sige ‘det er en ommer venner’. Den politiske del udgør en enorm stor del af vores arbejde, og det skruer vi endnu mere op for.” - Peter Kofler, Formand, Danske Iværksættere. 

Det nye navn bygger på passion og vilje til at være en bevægelse, der arbejder for de bedst mulige rammevilkår for dansk iværksætteri og markerer samtidig Danske Iværksætteres internationale position.

For mere info kontakt Johann Svane på email: johann@dkiv.dk eller mobil: +45 31 46 90 67

Vil du være med til at sørge for at iværksætterens stemme bliver hørt? Så bliv gratis medlem her.

Kontakt

Cille Bandholtz

Cille Bandholtz

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag