11 . November , 2014

Comfortable High Heels!

Er det muligt at kombinere komfort og høje hæle?! Ja, mener vi fra roccamore. I samarbejde med en ortopædisk håndskomager har vi udviklet en ergonomisk sål, der balancerer kroppens vægt og tvinger fødderne til at gå anatomisk korrekt i de høje hæle. Kombineret med elegante linier og feminint design, er det lykkedes os at skabe en kollektion af smukke og komfortable høje hæle.

Vores designer, Frederikke Schmidt, var træt af at have ondt i fødderne og altid at skulle vælge mellem sneakers og høje hæle; hun ville have sko, der passede til hendes livsstil! Det blev begyndelsen på roccamore.

Roccamore betyder "et fort af kærlighed" på italiensk. Navnet henviser til den gamle middelalderby Firenze, hvor Frederikke først forelskede sig i italiensk design og håndværk, men også til det, vi synes en sko burde være; nemlig det modsatte af nutidens små torturkamre.

Vi har netop lanceret vores Kickstarterkampagne d. 10. november, og det går over alt forventning. Der er mange kvinder med ømme fødder, og vi håber, vi kan få lov til at lave sko til dem.

Vil du se mere? Du finder kampagnen her.

Kontakt

roccamore

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag