22 . October , 2014

Familiens tablet skulle bruges til lærespil

Jeg gik og funderede over, hvad jeg kunne gøre, for at mine børn fik lyst til at bruge vores tablet til noget mere fornuftigt end ”blot” spil. Jeg begyndte at tænke over, hvad jeg selv synes var fedt ved computerspil, og hvordan jeg kunne bruge dette til et lærespil for børn.

Kender du spil som FarmVille og Clash of Clans? De er begge eksempler på spil, som mange børn (og voksne) bare elsker at spille. Men hvorfor? Jeg tror, det er fordi, at spil som disse er super motiverende. De giver noget til spillerne. En følelse af succes, når eksempelvis nye frugter kan høstes, eller nye bygninger kan bygges - eller når en kamp ender med sejr.

Netop dette er grundstenen i Michaels Math Zoo. Vi tager disse elementer (følelse af succes, muligheden for at bygge og udvide og følelsen af sejr), og blander det med matematik. I Michaels Math Zoo får du en zoologisk have, og når du spiller små matematikspil, vil du få mulighed for at udvide din zoologiske have. Du vil være i stand til at få nye bygninger, dyr og muligheder. Du vil være i stand til at spille mod dyrene og få at følelsen af sejr og succes.

Michaels Math Zoo er et spil, hvor det vil være meget motiverende for at øve og lære matematik. Og konceptet virker! Den første lille version af spillet er allerede lanceret til Windows Phone. Mere end 300 anmeldelser har givet spillet en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5 stjerner.

Jeg ved, at rigtigt mange børn har glæde af spillet, og jeg får ofte tilkendegivelser fra både børn og voksne om, at spillet har hjulpet børn til at blive bedre til matematik. Jeg drømmer om at videreudvikle spillet og lave det sådan, at det også virker på Android, iPad og iPhone. Jeg vil gerne nå ud til mange flere børn og hjælpe dem med matematik – og jeg vil gerne danne et bæredygtigt fundament i min lille virksomhed.

Læs mere om Soluna Software og Kickstarter projektet for Michael’s Math Zoo.

Kontakt

mikaelt2503

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag