Loading...

Konference: Iværksætteri med dine styrker i spidsen

stedKøbenhavn dagMandag d. 27 november 2023 tidkl. 13.00-15.00

Vi tror på, at iværksættere lykkes ved at stole på deres medfødte talenter og styrker. Det er dine unikke styrker, der vil sikre at din virksomhed skiller sig ud og vil gøre dig succesfuld. Deltag på denne konference og bliv inspireret til at leve et iværksætterliv med dine styrker i spidsen. 

På konferencen præsenterer vi også et nyt iværksætter-uddannelsesforløb målrettet ordblinde. Projektet er initieret af Danske Iværksættere i samarbejde med Ordblindeforeningen og med støtte fra Tietgenfonden. 

Konferencen afholdes hos Tietgenfonden på Heerings gaard, Overgaden neden Vandet 11 1414 København K.

 

Succes afhænger ikke af den velskrevne forretningsplan

Hvorfor? Virksomheder udvikles ikke på velskrevne papirer. Virksomheder startes og udvikles gennem handlinger, virkelyst, relationer og motivation til at stå i spidsen for sin egen tilværelse, hvor egne styrker og idéer gøres til konkrete virksomheder. 

Kom og hør, hvordan iværksætternes rockstjerner har brugt deres styrker og trodset forhindringer til at dyrke det, som de tror på, og som mange andre beundrer dem for. 

Du får deres tips og metoder til, hvordan man kan starte og udvikle en virksomhed. Det hele handler om at omsætte sine styrker og idéer. Det er det bedste afsæt for succes.  

Værktøjskassen til fremdrift

Som deltager på konferencen vil du bl.a. få: 

  • Tips, tricks og metoder til succes som iværksætter 
  • Adgang til splinternye uddannelser
  • Meget, meget mere 

Tilmeld dig konferencen og hold dig orienteret før, under og efter konferencen den 27. november. Det er gratis at deltage.

 

Talere (programmet bliver løbende opdateret)

 

CHRISTIAN FUHLENDORFF (keynote)

Christian Fuhlendorff er landskendt komiker. I 2024 rejser han rundt med hans nye one man show "Ærlig talt". Derudover er han vært på tre podcasts, og har været med i adskillige TV serier. I det hele taget har han skabt en succesfuld og bæredygtig karriere ved at tro på, at det er hans personlige særpræg og tone, der skaber forbindelsen til publikum. Vigtigst af alt, er han en der ser muligheder fremfor begrænsninger, når han kaster sig ud i nye tiltag.

Christian Fuhlendorff

 

 

FREDERIK VAD (Socialdemokratiet)

Frederik er ordfører for ordblindhed, og taler om det store potentiale der ligger i at inkludere neurodivergerende som fx ordblinde i iværksættermiljøerne, fordi de tilgår opgaver på deres egen helt unikke måde.

Frederik Vad

 

MATHIAS NIELSEN (GladTeknik A/S)

Mathias startede egen IT virksomhed som 28 årig. I dag har virksomheden over 20 ansatte. Hovedparten af dem har, ligesom Mathias, en diagnose som fx Attention Deficit Disorder. Den fremgangsmåde gør at GladTeknik finder på innovative løsninger, som konkurrenterne overser.

Mathias Nielsen, IT-tekniker og stifter af GladTeknik

 

ROSA FAIZZAD 

Rosa er succesfuld modedesigner, på trods af at hun ikke er uddannet indenfor faget. Rosas tilgang går ud på, at begrænsninger for ens evner og muligheder kun er begrænsninger hvis man ikke formår at vende dem til fordele.

Rosa Faizzad

 

JOHN COOLEY (redawn.ai)

Udover at have sin egen AI-iværksættervirksomhed,  er John også dansk ambassadør for deeplearning.ai. Det er en organisation der skaber globale netværk indenfor innovative og AI-drevne erhvervsløsninger. Under dette korte workshop-oplæg vil John, med publikums hjælp, starte en ny virksomhed fra scenen, konstant assisteret af AI tjenester, der hjælper med alt fra forretningsplan til fakturering.

John Cooley

 

PALLE ENGGAARD TOP (Kabeltromlen)

Palle skiftede spor i sit arbejdsliv, da han blev skilt. Han sagde sit bankjob op og satsede på sig selv i stedet. I dag driver han virksomheden Kabeltromlen, der har fokus på at producere bæredygtige møbler hvor gamle stilladser (eller kabeltromler) bliver lavet om til rustikke spise- og sofaborde.

Palle Enggaard Top

 

STEFAN HÜHNE (Skriv Sikkert)

Stefan er, udover at være serieiværksætter, også vinder af Ordblindeprisen 2023. Han observerede, hvordan ordblinde venner og familiemedlemmer brugte lang tid på at skrive og læse meddelelser online, og blev inspireret til at skabe et gratis digitalt hjælpeværktøj. På konferencen taler Stefan bl.a. om vigtigheden af at turde prøve iværksætterlivet af, fremfor at lægge detaljerede langtidsplaner, da ingen alligevel kan forudsige hvordan markedet ser ud om en årrække.

Stefan Hühne

 

 

Partnere

Bliv gratis medlem i dag