Gratis medlemskab

Bliv medlem af Dansk Iværksætter Forening

Det er 100% gratis & vil altid være det!

 

For 0 kr. får du

Events

I dit gratis medlemsskab får du invitationer til en masse spændende events, hvor du kan dele ud af dine erfaringer og få sparing til din virksomhed.

Online univers

Nu kan du se frem til at modtage aktuelle nyheder fra iværksætter-Danmark – Direkte i din indbakke. Vi sørger for at holde dig opdateret på opstart, innovation & vækst.

Interessevartagelse

Hvert år kæmper vi for bedre rammebetingelser og vilkår for alle danske iværksættere og selvstændige. Bliv medlem og bliv hørt for et bedre iværksætter-Danmark.  

 

Vi ved, hvad fællesskabet betyder for iværksættere

I Dansk Iværksætter Forening kender vi til de udfordringer og behov man har som iværksætter.

Derfor arrangerer vi netværkstarrangementer, fredagsbarer, iværksætterkurser og meget mere i samspil med vores samarbejdspartnere. Her kan du netværke med andre iværksættere og opbygge værdifulde relationer til din virksomhed, såvel som privat.

Som en del af fællesskabet i Dansk Iværksætter Forening er det vigtigt for os, at du som medlem bliver hørt. Derfor giver vi dig ordet flere gange om året med vores forskellige undersøgelser. Her inddrager vi vores medlemmer, så vi kan tale din og alle andre iværksætteres sag, overfor politikerne og økosystemet for iværksætteri i Danmark.

Alt det gør vi for at styrke dine interesser som iværksætter, så du kan føre din drøm ud i virkeligheden.

 

Sådan opretter du et gratis medlemskab

  • Udfyld felterne i tilmeldingsformularen
  • Umiddelbart efter din tilmelding modtager du en bekræftelse på mail
  • Tillykke – Dit gratis medlemskab er aktiveret!

Du er nu en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og kan nyde alle de gratis fordele. Samtidig støtter du aktivt op om Danmarks iværksættere. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Opret dig i dag og få alle de gratis fordele

Bliv gratis medlem i dag