31 . August , 2015

Nu er Indbo registrering opdateret med understøttelse af Apple Watch

Indbo Registrering holder styr på alt dit indbo på en nem og overskuelig måde. Nu kan du også se dine registreringer på dit Apple Watch.

Indbo Registrering har været en god succes og nu er den så opdateret til at understøtte Apple Watch. Mange har prøvet at komme hjem til et hus, hvor der har været ubudne gæster. Det er ikke sjovt, ikke alene har de gennemrodet huset, men de har også taget nogle af ens ting.

Midt i al den følelsesmæssige uro skal man så have fat i politiet, sørge for reparation af vinduer eller døre og rydde op, og forsikringsselskabet skal vide hvad der mangler og ikke mindst hvad man gav for det, hvornår det er købt og måske endda se en kvittering.

Her er det at Indbo Registrering kan hjælpe. Med Indbo Registrering kan man registrere alt sit indbo med billeder af både genstanden og kvitteringen. Man kan indtaste prisen, en beskrivelse af genstanden, samt hvornår og hvor man købte den. Og man kan gøre det løbende, når man har tid og ro.

Så med Indbo Registrering har man et sted, hvor man har styr på sit indbo. App'en virker på både iPhone, iPod touch, iPad og Apple Watch.

Kontakt

Trisect Development

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon