Klimaiværksætter 2024

01 . March , 2024

Årets Klimaiværksætter 2024 er nu åben for ansøgninger!

Er du Årets Klimaiværksætter 2024?

Klimaiværksætter 2024

Innovation er afgørende, hvis vi skal nå de ambitiøse klimamål, både på nationalt og globalt plan. Der findes allerede en stor underskov af virksomheder over hele landet, som arbejder med bæredygtige løsninger eller produkter. For at sætte fokus på de mange iværksættervirksomheder – og understøtte en af dem økonomisk – har vi sammen med Middelfart Sparekasse sat jagten ind på at finde – og kåre – landets mest lovende bæredygtige iværksætter.

Vinderen modtager en check på 250.000 kroner

Det er femte gang, at Middelfart Sparekasse kårer Årets Klimaiværksætter. Og der er god grund til at deltage! For der er en check på 250.000 på højkant til vinderen. 

Der er åbent for ansøgninger fra d. 4. marts til d. 9. juni, hvor du kan melde dig og din virksomhed/forretningsidé på banen. En jury udvælger tre finalister som i forbindelse med årets Klimafolkemøde findes og hædres.

Sådan tilmelder du dig

Få din virksomhed i kandidatfeltet til Årets Klimaiværksætter 2024 ved at udfylde ansøgningsskemaet, som du finder ved at trykke på knappen nederst på siden, senest 9. juni 2024. På siden finder desuden du vigtig information om deadlines, kriterier, tidligere vindere og jury.

Hvis din virksomhed udvælges, skal du kunne pitche din idé i Middelfart tirsdag d. 27. august 2024. Vi glæder os til at lære dig og din virksomhed bedre at kende

 

Ansøg og læs mere her

Kontakt

Simone Skovshoved

Simone Skovshoved

Politisk konsulent

Email: simone@dkiv.dk

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon