22. December , 2017

Året der gik 2017: Et begivenhedsrigt år med strammede snørebånd

I marts 2017 fik Dansk Iværksætter Forening ny bestyrelse. Siden marts er snørebåndene strammet og piben har fået en anden lyd. Dansk Iværksætter Forening skal være Danmarks største iværksætternetværk.

Med fornyet energi kom Dansk Iværksætter Forening ud af en gennemgående oprydning, i gamle systemer og processer.

Støv og krøllede papirer blev fejet væk og ud kom et gratis medlemskab. Medlemmer kunne nu nyde alt indholdet fra IVÆRKSÆTTEREN og CrowdNews, der nu var samlet på d-i-f.dk og få invitationer til events helt uden beregning.

Sammen med den nye medlemsstruktur blev konceptet bag IVÆRKSÆTTEREN ligeledes gået i sømmene. Arbejdet resulterede i en tiltrængt modernisering, hvor faste artikelkategorier, et stort visuelt fokus og flere sider af brede sig på skulle danne grundstenen til at gøre IVÆRKSÆTTEREN til Danmarks førende startup-medie.

Magasinet er i løbet af året blevet delt ud til tech-events i København, væksthuse, erhvervsråd og små og mellemstore virksomheder i hele landet. Naturligvis også til alle vores medlemmer.

En masse spændende ting er sket og skal fortsat ske i det nye år. Vi takker for opbakningen i året, der er gået og vender nu blikket mod 2018.

Vi ønsker alle en glædelig jul, et godt nytår og håb om succes med jeres virksomheder ??

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag