02 . September , 2015

Charii - Fremtidens velgørenhedsplatform er lanceret OG de unge er målgruppen!

De unge vil også gerne støtte - NU kan de…

-Velgørenhed er slet ikke slået igennem hos de unge, men det gør vi nu noget ved og bruger nogle af de samme principper, som man fx bruger på Spotify, Netflix og crowdfunding platformen Kickstarter, siger Daniel Bach, Founding CEO hos Charii.

Charii, fremtidens velgørenhedsplatform, lancerer og donerer selv 100.000 kr., som de første brugere får lov at fordele.

Du kan vælge blandt store og små velgørende organisationer som bl.a. UNICEF, Red Orangutangen, Ønskefonden, VedvarendeEnergi og Natteravnene.

For hver bruger, der opretter sig, donerer vi den første fem-krone – og brugeren bestemmer selv, hvad pengene skal gå til!

"Velgørenhed i dine hænder" Det er sloganet for charii.com, hvor du som velgører har 100 procent kontrol og frihed til at støtte hvem du vil, når du vil og med præcis lige så meget du vil...

Faktisk er det muligt at støtte helt ned til en flad femmer. Du kan også støtte flere steder på én gang og løbende følge med i udviklingen!

Du kan støtte direkte til organisationernes generelle arbejde eller til specifikke formål og projekter – det kan fx være opbygningen af en skole i Uganda, hvor du siden kan følge projektet blive til virkelighed og dermed se effekten af din støtte.

Som velgører opbygger du løbende en velgørenhedsprofil, hvor du og dine venner kan se, hvilken type velgører du er – f.eks. om du er grøn for bevaring af natur eller rød for bekæmpelse af sygdomme.

Gå ind og vær med til at fordele de første 100.000 kr. på www.charii.com.

Kontakt

annebruus

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag