23. January , 2015

Sådan fik vi Jennifer Aniston's yndlingsbutik som kunde

Det kan virke usandsynligt at et ungt webdesign firma fra Aarhus skulle stå bag en af Los Angeles' absolut hotteste smykkebutikkers webshop. Ikke destro mindre har det lille firma, Origo Web Design designet Hollywood butikken August LA's webshop. Udover at være Jennifer Aniston's yndlingssmykkebutik (som nævnt i december udgaven af Harpers Bazar) kan butikken også prale af, at have andre celebrities på kundelisten.

Hvordan Origo Web Design fik August LA som kunde, er i høj grad historien om netværk og at gribe chancen, når den byder sig.

Historien tager sin begyndelse i Los Angeles, hvor den 22-årige partner og designer i Origo, Alexander Carlsen, er på ferie. "Jeg var jo i udgangspunktet på ferie hos noget familie, og havde ikke i sinde at gøre andet end at slappe af og nyde det gode vejr", fortæller Alexander. Men et par dage inde i ferien, overhører Alexander en mand ved navn Bill beklage sig over sin webshop, som han ikke er helt tilfreds med. "Jeg var hurtig til at bryde ind og sige, at det kunne jeg godt hjælpe ham med. Vi faldt i snak, og aftalte et møde. Og det var så den ferie", griner Alexander.

Dagen efter mødes Alexander med Bill, der ejer smykkebutikken August. De aftaler at gå igang med projektet med det samme.

"Samarbejdet fungerede rigtig fint. Bill er en detaljens mand, så vi arbejdede tæt sammen om sidens design", fortæller Alexander, som brugte den resterende del af ferien på at designe og udvikle webshoppen.

Webshoppen blev ikke helt færdig inden Alexander skulle hjem fra ferie, men den efterfølgende kontakt blev ordnet fint via Skype og email.

Alexander mener, at andre unge iværksættere kan lære noget af, at tage chancen når den kommer – også selvom tidspunktet måske er ubelejligt: "det kan godt være, at jeg ikke fik helt den tan, som jeg havde håbet på, inden jeg tog afsted. Men chancen for, at arbejde sammen med så cool en kunde på så fedt et projekt var det hele værd. Det gælder om at gribe chancen, når den byder sig – for du ved aldrig, hvad du får ud af det", fortæller Alexander og afslutter: "På grund af vores arbejde for August LA har flere andre kunder i Los Angeles henvendt sig til os, og vi arbejder i øjeblikket på en række nye spændende projekter."

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag