20 . January , 2015

Dobbelttjek prisniveauet hvis din bankrådgiver vil vælge ejendomsmægler for dig

Jyllands-Posten har afsløret, at bankerne bryder loven og presser deres kunder til at vælge deres egen ejendomsmæglerkæde. Vrid dig fri af bankens grab og sammenlign ejendomsmæglernes prisniveauer.

Bankernes ansatte glemmer at fortælle bankens boligejere, at man har ret til frit ejendomsmæglervalg i Danmark, når man skal sælge sin bolig. Bankerne har fået stor fokus på mersalg, som derfor sælger deres kunder en bestemt ejendomsmægler. Jyllands-Posten er i besiddelse af minimum 25 mailkorrespondancer mellem bankrådgivere og kunder, som afslører dette.

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) opfordrer bankernes kunder som bliver udsat for dette til at klage, for at gøre myndighederne opmærksomme på problemet.

”Det er et stort problem, hvis bankerne vælger ejendomsmæglere for boligejerne, da det vil forvride markedet og gøre konkurrencen ugennemsigtig. Det må også være i bankernes interesse at have et åbent boligmarked.” udtaler Jesper Enger-Rasmussen som er medstifter af Yonabo og har erfaring fra ejendomsmægler-branchen.

85% af danskerne søger informationer og sammenligner priser på internettet, viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik fra 2013. Det bør man også gøre ved et boligsalg, så man udnytter retten til det frie ejendomsmæglervalg der er i Danmark.

Priserne fra ejendomsmæglerne svinger meget og kan have stor betydning for overskuddet af ens boligsalg. Derfor kan det komme boligejerne til gode, hvis de indhenter tilbud fra forskellige ejendomsmæglere og ikke lader sig snyde af bankens nemt tilgængelig tilbud om ejendomsmæglervalg. Det kan man bl.a. gøre på Yonabo, som indhenter tilbud fra ejendomsmæglerne, så sammenligningen bliver nem og overskuelig for boligsælgerne.

Læs mere på www.yonabo.dk - Modtag 4 tilbud fra ejendomsmæglere og meget mere.

Kontakt

Yonabo

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag