07 . January , 2015

Nyt ejendomsmægler koncept vil spare boligsælgerne for rigtig mange penge

Et boligsalg er ofte en af de største økonomiske beslutninger man tager igennem ens liv. Derfor er der mange mennesker, der bruger en ejendomsmægler til at hjælpe dem igennem deres boligsalg. Ejendomsmæglerbranchen har igennem mange år ikke ændret sig meget, men det vil Nem-Ejendomsmægler.dk gerne lave om på - til glæde for forbrugerne. Nem-Ejendomsmægler.dk gik online i starten af august, og er kommet rigtigt godt fra start. Der er allerede blevet solgt flere boliger og en af boligerne blev solgt på kun 7 dage. I dag er det ikke nødvendigt med butikslokaler på dyre adresser i alle store byer i Danmark, som de store ejendomsmægler kæder har, for de boligsøgende finder ikke deres bolig i ejendomsmæglernes vinduer. 97% finder i dag deres nye bolig på en af de mange boligportaler, som der findes på nettet. Resten finder deres bolig i lokal området igennem ”Til Salg” skilte eller mund til mund. Derfor kan der være mange penge at spare for en boligsælger, hvis man vælger en online ejendomsmægler og der kan spares mellem 30 – 80.000 kr. på et enkelt boligsalg. Nem-Ejendomsmægler.dk’s online koncept går ud på at spare alle de fordyrende omkostninger væk, som ikke gavner boligsælgerne i deres boligsalg. Det er fx de dyre butikslokaler, de dyre afgifter man skal betale for at være med i en af de store kæder samt dyre avisannoncer som kun er reklame for ejendomsmæglerens butik. Koncept er set i mange andre brancher fx Dell som leverer computere direkte fra fabrikken til forbrugererne eller RyanAir/Norwegian som flyver folk billigt fra A til B. Nem-Ejendomsmægler.dk er ejendomsmæglerbranchens Dell/Norwegian. Men der bliver ikke kun sparet på omkostningerne. Der er også blevet skuret op for den online markedsføringen af boligen, der giver mulighed for at få boligen på op til 15 boligportaler. Det vil sige, at boligen kommer ud til flere mulige købere end ved normale mæglere. Dette kan i sidste ende give et hurtige boligsalg, måske til en bedre salgspris, for i dag finder de boligsøgende deres nye boliger online og ikke i aviserne - derfor er det vigtig at være bredt til stede online.

Se mere på: http://www.nem-ejendomsmægler.dk

Kontakt

Ejendomsmaegler

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag