19 . December , 2014

Yonabo vil ændre det danske boligmarked - ny teknologi

For de fleste er det en meget stor beslutning at afhænde det mest værdifulde, man ejer. Man er måske ikke kendt med processen, da det ikke er hver dag, man sælger sin bolig. Det kan være svært at overskue starten på et boligsalg, alt lige fra at finde den rette ejendomsmægler, sætte den rette boligpris, vurdere om boligen kan sælges, og bør man hellere vente osv.

Det er tit, en ejendomsmægler bliver valgt ud fra et hurtigt møde, da selve startprocessen være lang og hård for boligsælgerne. I mange tilfælde bliver beslutningen taget under pres eller som impuls, frem for en rationel og fornuftig beslutning.

Yonabo blev lanceret i fredags og har allerede fra start stor aktivitet. Yonabo er en ny portal, som gør det lettere for boligsælgere at komme igennem denne proces. Alt fra at indhente tilbud fra flere ejendomsmæglere til at vælge den, som passer bedst til boligsælgerens ønsker. Med Yonabo modtager boligsælgeren fire tilbud fra de lokale ejendomsmæglere på boligvurderingen og salæret og bliver først kontaktet, når boligsælgeren har valgt den ønskede ejendomsmægler.

Det betyder, at man ikke bliver kimet ned under forløbet, men at boligsælger, i ro og mag, kan danne sig et overblik over prisniveauet for både salæret og den estimerede vurderingspris og derved tage en rationel og fornuftig beslutning.

“Det vigtigste for os er, at Yonabo skaber gennemsigtighed i boligmarkedet. Vi vil gør det lettere for boligsælgere at sælge deres bolig og til den rigtige pris – det kan de nu med Yonabo”, siger Jesper Enger-Rasmussen medstifer af Yonabo.

Jesper Enger-Rasmussen er idemager bag systemet og har via hans tidligere arbejde i ejendomsmægler-branchen fået et rigtig godt indblik i problemstillinger ved boligsalg, og hvad der kan gøres bedre, så både ejendomsmæglere og boligsælgere får en bedre start på boligsalget. Teamet består også af Allan Hansen, som en årrække har arbejdet med udvikling af online løsninger, og han sikrer, at Yonabos brugere får den bedste oplevelse med systemet.

Sammen har de to unge iværksættere udviklet systemet Yonabo, som har til plan at gøre boligmarkedet lettere for alle parter.

Kontakt

Yonabo

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag