10 . December , 2014

Håndværkernetværk bliver landsdækkende

De fleste på Fyn har længe kendt til håndværkernetværket Mand&bil. Her kan høj og lav få hjælp til alle mulige (og en del umulige) praktiske og håndværksmæssige opgaver. Mand&bil er blevet Fyns fortrukne handyman.

Men det er ikke netværkets største succes. Den rigtige succes er, at Mand&bil har formået at samle ufaglærte og faglærte enkeltmandsiværksættere i et stærkt netværk. Her mødes uerfarne og erfarne selvstændige, og ved samarbejde gør de det nemmere og billigere at starte og drive deres virksomheder.

”Som det er i dag, så overlever langt de fleste enkeltmandshåndværkere eller handymænd ikke de første svære år, og det er stærkt problematisk. Både samfundet og de enkelte iværksættere har selvfølgelig brug for, at de fleste lander på benene, og det kan samarbejdet i netværket sikre. Netværket kan kort sagt gøre iværksætteri til en reel mulighed for denne gruppe", siger stifter og daglig leder af Mand&bil Mikael K. Truelsen.

Efter at have opbygget og udviklet netværket på Fyn er Mand&bil på vej til at blive landsdækkende. Der er i dag 18 netværksmedlemmer udenfor Fyn, men der er brug for flere.

”Vi har lokale kunder, der efterspørger netværksmedlemmer i andre dele af Danmark og erhvervskunder, der efterspørger et landsdækkende netværk af montører. Det vil vi meget gerne give dem og samtidig sprede en god fynsk succeshistorie", siger Mikael K. Truelsen.

Kontakt

Mandogbil

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag