17 . November , 2014

Hold styr på dit indbo med ny App.

Indbo Registrering gør det nemt at holde styr på alt dit indbo på en nem og overskuelig måde.

Mange har prøvet at komme hjem til et hus, hvor der har været ubudne gæster. Det er ikke sjovt, ikke alene har de gennemrodet huset, men de har også taget nogle af ens ting. Midt i al den følelsesmæssige uro skal man så have fat i politiet, sørge for reparation af vinduer eller døre og rydde op, og forsikringsselskabet skal vide, hvad der mangler og ikke mindst, hvad man gav for det, hvornår det er købt og måske endda se en kvittering.

Her er det, at Indbo Registrering kan hjælpe. Med Indbo Registrering kan man registrere alt sit indbo med billeder af både genstanden og kvitteringen. Man kan indtaste prisen, en beskrivelse af genstanden, samt hvornår og hvor man købte den. Og man kan gøre det løbende, når man har tid og ro. Man kan være beredt. Når man har indtastet alt, er det bare at sende sin liste via e-mail, eller man kan printe den ud og sende den med posten.

Med Indbo Registrering kan man søge i sit indbo, hvis man lige står og mangler at finde ud af, hvornår man f.eks. købte fladskærmen. Derved ved man, om man stadig har garanti på sit indbo.

Så med Indbo Registrering har man et sted, hvor man har styr på sit indbo.

App'en virker på både iPhone, iPod touch og iPad.

Se video med App'en på Youtube på https://www.youtube.com/watch?v=ZjGQ8Vw9U1g

Kontakt

Trisect Development

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag