I dag lancerer Dansk Iværksætterforening en helt ny e-bogsbutik - IværksætterButikken.dk. Iværksætterbutikken.dk er en dedikeret webshop til iværksættere!

14 . November , 2014

Dansk Iværksætterforening lancerer ny e-bogsbutik

I dag lancerer vi i Dansk Iværksætterforening en helt ny e-bogsbutik - IværksætterButikken.dk. Iværksætterbutikken.dk er en dedikeret webshop til iværksættere! Her kan du købe e-bøger skrevet af iværksættere til iværksættere – og samtidig bakke op om et stærkere iværksætterdanmark.

Vi har allerede nu en række interessante titler på hylderne, som er skrevet af en række forskellige iværksættere, men planen er selvfølgelig, at vi løbende vil udbygge vores sortiment. Så har du en god ide til en bog vi skal sælge, er du selv forfatter, eller har du blot ris, ros eller gode idéer til butikken, så send en mail til elj@d-i-f.dk.

På IværksætterButikken.dk kan du således finde bøger af bl.a. Jonathan Løw, Toke Kruse, Casper Blom m.fl. og blandt titlerne er e-bøger som 'Listen Louder', 'Den Geniale Iværksætter', 'JUST F★ING DO IT', 'Zen og kunsten at drive virksomhed', 'Company to America' og 'Beating Low Cost Competition'.

Men IværksætterButikken.dk er ikke kun en e-bogshandel, hvor vi forsøger at samle e-bøger om iværksætteri. Det er samtidig en måde at støtte Dansk Iværksætterforening på som forfatter. En række af forfatterne på IværksætterButikken.dk har nemlig indvilliget i at sælge deres bog til en for os favorabel pris. Det betyder, at hvis du køber din e-bog igennem IværksætterButikken.dk, støtter du samtidig Dansk Iværksætterforenings arbejde for at skabe et bedre Iværksætter-Danmark.

Så gå ind på www.ivaerksaetterbutikken.dk og køb en ny spændende iværksætter e-bog og støt samtidig Dansk Iværksætterforenings arbejde for bedre betingelser for iværksætteri i Danmark.

Kontakt

Admin

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag