12 . November , 2014

Iskold nyhed: frys fedtet væk

Du kender det sikkert. Du har været på kur, tabt dig nogle kilo, og følelsen er rigtig rar. Men når du står foran spejlet, så er der alligevel noget ved din krop, som du ikke er helt tilfreds med. Det er nemlig ikke lige der, hvor du helst så det, at fedtet er væk. Nu kommer så den gode nyhed: Du kan faktisk ganske nemt komme af med de genstridige deller for altid.

Metoden hedder lipocyrolysis. Kort fortalt handler det om, at man ved nedkøling af fedtvæv (ca. 2 grader) starter en naturlig nedbrydning af fedtceller. Metoden virker på 90 % efter to behandlinger i samme område. Behandlingen er uden operation, smerte og bivirkninger. Resultatet ses efter cirka en måned.

Det ses tit, at man end ikke ved hård træning kan få gjort noget ved mavefedt, ”mormor”-arme, mandebryster og så videre. Forklaringen er, at selv om du taber dig, forsvinder fedtcellerne ikke, men bliver mindre. Med fedtfrysning fjernes de permanent med omkring en tredjedel.

Det kan så være, at du nu tænker, at ”det har jeg da ikke hørt noget om, hvordan kan det være?”. Det skyldes nok, at metoden er ret så ny i Danmark. Godt nok har medier, for eksempel TV2, bragt indslag om metoden, men i Danmark er bare sådan, at vi ofte er lidt bag ud på sundhedsområdet i forhold til andre lande. Hvis vi ser på USA, så har metoden været brugt der i nogle år. Faktisk bliver der lige nu udført seks fedtfrysninger for hver fedtsugning i USA. Det er der i for sig ikke noget at sige til, for ved frysning skal man ikke i narkose, man skal ikke faste, det er smertefrit, og man kan være aktiv lige efter behandlingen.

Hvis du vil vide mere om lipocyrolysis, den nye fedtfrysningsmetode, så gå ind på www.bodycool.dk.

Kontakt

Louise

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag