11 . November , 2014

Youtube-fænomen laver komedieserie via Kickstarter Denmark

Casper er elsket og hadet på de sociale medier, og hans videoer er set over ti millioner gange på youtube-kanalen Spørg Casper. Nu vil han bruge sine 135.000 followers til at finansiere en komedieserie om hans liv via Kickstarter Denmark. Størstedelen af seriens karakterer er kendte youtubere med tusindevis af subscribers, som i fælleskab med deres fans vil skabe Danmarks største web-serie.

Den 5. november lancerede Kickstarter-kampagnen, og her kan alle, der donerer være med til at udforme seriens indhold. I løbet af de første fem dage har Caspers followers allerede støttet med over 16.000 kroner. Som reward kan de få statistroller, shout outs, billetter til forpremierer og merchandise.

Konceptet er at lave en brugergeneret web-serie og skabe proof of concept via sociale medier, web-forums og gaming communities. Vi håber, I har lyst til at støtte Caspers projekt.

Følg kampagnen og se traileren til serien her.

 

Kontakt

Oliver Riel

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag