03. November , 2014

Nyt økologisk hårfjerningsprodukt er så naturligt, at det kan spises

HEVI Bodysugaring er det første hårfjerningsprodukt nogensinde, der er deklareret i samarbejde med Astma- Allergi Danmark, og som er lavet udelukkende af rene naturlige råvarer.

I to år har jeg eksperimenteret med sukkerkogning og søgt rådgivning hos flere skønhedseksperter for at kunne udvikle et helt nyt hårfjerningsprodukt, der er så naturligt, at det faktisk kan spises.

Jeg blev selv behandlet med et lignende produkt af min kosmetolog og efter noget tid, havde jeg lyst til at købe det med hjem for at kunne bruge det i mere private omgivelser derhjemme. Men det viste sig at være meget besværligt. Et sådan naturligt hårfjerningsprodukt baseret på sukker (sugaring) var på det tidspunkt ikke til at opkøbe som privat person i Danmark. Efter en hel del research fandt jeg samtidig ud af, hvor dårlige og besværlige forhold de forskellige klinikker og kosmetologer (sugaring behandlere) er under. Sugaring markedet i Danmark er en pengemaskine omfattet af dyre kurser og lignende, HEVI Sugaring er bygget op på god service og enkelthed for kunden.

Jeg rådgav mig med forskellige klinikker, anskaffede mig det relevante produktionsudstyr og eksperimenterede mig på den måde frem til et produkt, som jeg virkelig er stolt over at kunne sende ud på markedet.

Nu er produktet HEVI Bodysugaring så klar til at blive præsenteret for danske forbrugere. Det er et 100 procent naturligt økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand. Samtidig er HEVI Bodysugaring det første hårfjerningsprodukt, der nogensinde er deklareret i samarbejde med astma og allergi Danmark. Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Nu glæder jeg mig til at give andre kvinder og mænd mulighed for at kunne forkæle sig med det samme gode produkt og samtidig gøre det mere enkelt for skønhedsklinikkerne at bruge et naturligt hårfjerningsprodukt baseret på rene råvarer. Det kan bruges overalt på kroppen og sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved ud groning, resultatet varer op til 4 uger.

Flere informationer om produktet kan fås hos Vivi Henningsen, mobil: 60 15 25 75, mail: hevi@hevi-sugaring.dk

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag