23. October , 2014

Cykelvalg.dk hjælper dig med at spare 40-50 procent på din nye cykel

Formålet med mange sammenligningssider er at tjene penge, men sådan er det ikke kun for siden Cykelvalg.dk, hvor du kan sammenligne cykler og cykeludstyr.

For mig er Cykelvalg.dk også lidt af en mission, da jeg går 100 procent ind for cykling og mener, at mange flere bør vælge cyklen fremfor bilen. Som jeg ser det, er der langt mellem de gode undskyldninger for at tage bilen - ikke mindst efter, at elcyklerne er begyndt at være til at betale.

Med Cykelvalg.dk prøver jeg at skabe gennemskuelighed i markedet for cykler og cykeludstyr, så du lettere kan finde den helt rigtige cykel til en god pris.

Efterhånden som siden udvikler sig, er der kommet flere og flere butikker med ombord, så der nu er lidt over 30 butikker med. Og som du kan se, så er mange af butikkerne engelske og tyske, da du ofte kan spare en del på at købe din cykel i udlandet.

Via Cykelvalg.dk har jeg fundet ud af, at du kan spare helt op til 40-50 procent på den samme cykel alt efter, hvor du køber den. At du kan spare så mange penge bekræftiger mig i, at der er behov for en service som Cykelvalg.dk, da de fleste af os jo gerne vil spare penge.

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag