21 . October , 2014

Bake On bliver en af de første Kickstarter projekter baseret i Danmark

Grafisk designer, Chris Gojal Krogsgaard, lancerer hendes Kickstarter crowdfunding kampagne den 21. oktober 2014, med det mål at producere en unik kollektion af designer viskestykker kaldet Bake On. Hendes bliver en af de første Kickstarter projekter, der prøver at rejse kapital gennem den nye Kickstarter løsning i Danmark. Bake On er en kollektion af serigrafi trykte viskestykker designet af Chris Gojal Krogsgaard, på hvilke der figurerer trinvise opskrifter på enten kager, cookies, cupcakes, frostings eller muffins. Der er en plads til alt, du behøver til opskriften såvel som metoden, der skal bruges, så ingen grund til at tage computeren med i køkkenet eller ende med at have det skidt med at have plettet den fine bagebog.

Når du er færdig med at bage, smider du bare viskestykket til vask, så det er klar til næste gang - og rengøringen af bordet skippes helt. De er børnevenlige, farverige, intuitive, nemme at bruge, har flere funktioner og ser godt ud i køkkenet.

Selvom Kickstarter har været tilgængeligt i nogen tid, er Chris begejstret over at have et af de første projekter, der er 100 procent baseret i Danmark og lavet via Kickstarters nye Danske løsning.

Ideen til Bake On kom via en arbejdsopgave Chris valgte, da hun studerede grafisk design på Central Saint Martins College of Art and Design i London i 2011.

Se kampagnen på Kickstarter her.

Kontakt

melanie.haynes

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag