13 . October , 2014

Nyt socialt website går på Kickstarter

Nu når Kickstarter kommer til Danmark d. 21/10, vil vi som Let us Together, være blandt de allerførste danskere, der indtager det internationale crowdfundingsite i håbet om at kunne finansiere og realisere vores iværksætterdrøm. Valget af Kickstarter bunder i vores intentioner om at nå ud over landets grænser med vores crowdfundingkampagne samt på sigt med selve websitet. Med Kickstarters debut i Danmark er det tydeligt, at crowdfunding nu også herhjemme er ved at vinde større indpas. Vi kan således alle være med til at støtte innovation, vækst og gode påfund gennem små donationer til de projekter, vi hver især tror på. Vi håber, at I vil være med til at støtte os, så vi kan få sitet ud over rampen.

Let us Together er et socialt website, der er under udvikling i Århus. Formålet med sitet er at skabe mulighed for, at ligesindede kan mødes over fælles interesser. På sitet kan man søge nye bekendtskaber ud fra interesser, demografi og geografi, og dermed komme i kontakt med andre mennesker, der har lyst til at dele en fælles passion for sejllads, kunst, brætspil, madklubber, eller hvad det end måtte være. Vi håber, at vi med sitet kan være med til at øge interaktionen mellem mennesker, skabe nye relationer og højne livskvaliteten for den enkelte gennem et styrket interessefællesskab.

Udviklingen og udformningen af sitet bunder i psykologiske, sociologiske, kulturelle og samfundsmæssige refleksioner. Mennesket er grundlæggende et socialt skabt væsen, og derfor ønsker vi at understøtte interaktionen og samværet mellem mennesker gennem troen på, at interesser er ”fællesskabende”. Teamet bag Let us Together er en gruppe iværksættere bestående af idemageren samt en gruppe veluddannede, innovative og passionerede unge. Vi arbejder alle ihærdigt og initiativrigt på at få sitet klar til lancering i det nye år. Det har været en længere udviklingsproces at nå til, hvor vi er i dag.

For at kunne realisere den tekniske skabelse af sitet, har vi behov for økonomisk støtte at drive projektet videre med. Vi håber derfor meget, at I vil være med til at skyde vores crowdfundingkampagne godt i gang med et indslag i forbindelse med Kickstarters debut i Danmark, således at vi kan blive synlige for den danske befolkning og i fælleskab være med til at sætte fokus på innovation, vækst og iværksætteri. Vi ses på kickstarter fra den 21.10.

Læs mere på: www.letustogether.dk

Kontakt

vh

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag