06 . October , 2014

Civiløkonom søger partnere

Jeg har været selvstændig i en årrække med enkeltmandsfirma inden for regnskab, økonomi og skat med fysiske personer og mindre firmaer som kunder. Jeg beskæftigede mig i de første mange år med regnskab/økonomi, specielt med ajourføring af forsømte regnskaber. Jeg oplevede flere gange, at nogle bilag lå usorterede i plasticposer, andre bilag var tilsyneladende forsvundet, så set i bagspejlet kan man vel undres, at der kunne udarbejdes noget, der bare lignede et regnskab.

I de seneste 4 – 5 år har regnskabsopdrag kommet mere i baggrunden til fordel for skatte- og gældsrådgivning. Jeg oplever et stigende antal klienter, der er i en vanskelig økonomisk situation m.h.t. både privat og offentlig gæld, således at en gældseftergivelse eller gældssanering kunne blive aktuel.

I forbindelse med en påtænkt ”udvidelse” af virksomheden, søges 1 – 2 partnere, gerne med finansiel baggrund, ikke nødvendigvis at skyde kapital eller aktiver i virksomhed, men også en ”løsere” samarbejde har interesse. Det omvendte, det at jeg indtræder som partner, alternativt ansættelse med efterfølgende partnerskab i en tilsvarende virksomhed, har også intereresse.

Kontakt: Bengt Erik Marlow Tlf. 2857 7680 E-mail: bem@tdcadsl.dk

Kontakt

bem

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag