19 . September , 2014

Ny kaffekæde opstår ud af det blå

ToloKaffe hedder den nye kaffekæde, som består af 25 caféer, der er gået sammen om et nyt koncept.

Den 18. august 2014 åbnede vi ToloKaffe - den største cafékæde i København. Det er dermed slut med at stå i kø og betale dyre domme for din kaffe.

ToloKaffe er et enkelt koncept, hvor man betaler en fast pris om måneden, og derefter kan få en kop kaffe hos den ToloKaffe-café, man har lyst til. ToloKaffe består af 25 individuelle caféer, som tilbyder ToloKaffe’s service i København, og har dermed otte caféer mere end den tidligere største cafékæde, Baresso. Med ToloKaffe går man ganske enkelt ind på appen, vælger den type kaffe, man vil have, bekræfter sit køb, og viser sin kvittering.

Gæsterne får en helt ny oplevelse af to-go-konceptet, da kaffen kan bestilles på forhånd, så man ikke behøver at stå i caféen og vente på, at den bliver lavet.

Vi vil sørge for at kaffepriserne bliver skudt helt ned. Vores app giver den enkelte dansker muligheder, som bliver svære at undvære, når man først er blevet vant til dem. Vores koncept er oplagt til alle caféer, store som små. At få implementeret ToloKaffe i en café er gratis. Det eneste krav er, at man ikke er en kæde.

Målet er at konkurrere med de store kaffekæder. Vi mener, at vi har fundet et område, som er stort set umuligt at komme ud på som en stor kæde, da de fleste kaffekæders priser er for høje. ToloKaffe virker både på Android og iOS, og er gratis at downloade.

Læs mere på www.tolokaffe.dk. Eller se en video, der forklarer konceptet.

Kontakt

adk

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag