04. May , 2011

Den rette hylde

”Vi havde brug for en hylde, der kunne passe ind i vores smalle gang. Det var svært at finde, så jeg besluttede at konstruere en selv,” siger Margareta Norrgård, der på det tidspunkt var hjemmegående husmor. Resultatet blev så godt, at hun, efter lidt betænkningstid, gik i gang med at undersøge, om idéen kunne blive til forretning. ”Jeg ville udvikle hylden i et bæredygtigt og allergivenligt materiale, som samtidig var holdbart. Jeg besluttede, at det skulle være metal, men for at få produktet svanemærket, skal tyve pct. af materialet være genbrugt. Så jeg kontaktede forskellige stålværker og fandt et, der kunne levere materialet,” siger Margareta og fortæller, at hylderne laves af en legering af stål og jern. Designet er patenteret i både Danmark og Europa, og hylderne forhandles nu i enkelte møbel- og interiørbutikker rundt om i landet.

Læs mere på www.junnounno.com

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag