13 . January , 2010

En vellykket fest

Alttildinfest.dk er en gratis service til alle, der søger et band eller anden form for under holdning. Man laver en forespørgsel med be-skrivelse af sit behov ud fra dato, antal gæster, genre, budget og bopæl. Forespørgslen sendes via systemet ud til de leveran- dører, der matcher behovene, og herefter modtager man uforpligtende tilbud pr. mail,” forklarer Casper Grønbjerg. Han fortæller, at sitet findes i ti lande og samlet har mere end 12.000 leverandører tilknyttet. ”Det er gratis for kunden at sende en forespørgsel, mens bands betaler 5-40 kr. for kundens kontaktoplysninger. Problemet har været, at nogle bands køber oplysninger og sender dem videre til andre. Det betyder, at jeg mister indtjening, men også at kunderne bliver unødigt forstyrret efter de har slettet deres forespørgsel,” siger Casper Grønbjerg. Denne udfordring løser det nye site. ”På Mygoodparty.com foregår al kontakt mellem parterne via selve sitet, så vi kan kontrollere hvem der får adgang til kontaktoplysningerne,” siger han. ”Målet med Mygoodparty.com er at skabe en endnu bedre platform for kontakten mellem kunder og bands. En af de nye funktioner er, at hvert band får en side, hvor de kan præsentere sig. Desuden kan kunderne bedømme udbyderne, ligesom de kan se andres vurderinger før de booker,” siger Casper Grønbjerg og fortæller at Mygoodparty.com stadig skal udvikles. ”Jeg flytter snart til Grækenland, da min kæreste har fået job dernede, og mine programmører sidder i både Kina, Indien og Bjerringbro. Men fordelen ved at arbejde på nettet er, at det er meget fleksibelt,” siger han. Målet er, at MyGoodParty.com kører i samtlige lande i Europa inden udgangen af 2010.

Læs mere på www.mygoodparty.com

Kontakt

Iben F. Skjaerlund

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag