27 . October , 2009

Store netværksdag for hele landet

Der står netværk på dagsordenen, når initiativtagerne bag Network009 i år igen trommer deltagere fra hele landet sammen til en dags intensiv netværkeri i Fionia Park i Odense. Her vil de forventede 700 deltagere blive mødt af et tæt pakket program med foredrag fra danske og internationale talere og selvfølgelig – som navnet antyder – masser af lejligheder til at netværke med hinanden. Blandt hovedtalerne er den London-baserede iværksætter Thomas Power, der bl.a. har stiftet forretningsnetværket Ecademy med over 500.000 brugere, samt skrevet flere bøger om hans vision, ”A Friend in Every City”, og ”Networking for Life”. Dernæst kan deltagerne vælge sig ind på et af i alt fire spor, med emnerne ”Personlig gennemslagskraft”, ”Strategisk networking”, ”Networking i praksis”, og endelig ”Samfund og globalt netværk”. Talerne tæller Else Qualmann, Signe Wenneberg, Henrik Qvortrup, Susan Binau, Emilia van Hauen, og endelig som hovedtaler sidst på dagen Mads Christensen. Der vil være mulighed for at møde en lang række netværk på Network009, herunder DI, Dansk Netværk, Morgendagens Heltinder.

Læs mere om Network09 på network009.dk

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag