21 . April , 2009

Må jeg konkurrere med min tidligere arbejdsgiver?

 Jeg har startet mit firma i januar 2007 og var inden da ansat i et andet firma, hvor jeg havde ansvaret for et stort engelsk agentur i Danmark. Jeg havde i den forbindelse ingen konkurrenceklausul. Nu kommer et firma, der har ansvaret for det samme agentur i Sverige, og spørger mig, om jeg vil have ansvaret for det agentur, som jeg tidligere stod for i Danmark, da de vil få det sideløbende med min tidligere arbejdsgiver i Danmark.  Kan jeg komme i problemer, hvis jeg tager imod tilbuddet? Anonym

Hvis du ikke er omfattet af en konkurrence- eller kundeklausul fra din tidligere arbejdsgiver, må du gerne påtage dig den opgave, du nævner. For ikke at overtræde Markedsføringslovens bestemmelser, skal du være opmærksom på, at du ikke må viderebringe erhvervshemmeligheder, du har fået kendskab til fra dit tidligere arbejdssted. Held og lykke med de nye udfordringer!

Svar leveret af Ret&Råd - www.retraad.dk

Kontakt

Dorte Hesselholt

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag