21 . April , 2009

Konsulenter i kulissen

”Vi skaber en kobling mellem følelser og intellekt, og det er derfor vores metoder er så effektive,” siger Henrik Lauge om sin virksomhed DUET Teatret, der på én og samme tid er et teater og et konsulentfirma. DUET Teatret yder gennem moderne teatermetoder, historiefortælling og filmproduktion rådgivning inden for organisation, ledelse og personaleudvikling, herunder coaching, teambulding, samtaletræning og kreative indspark. ”Vi tager udgangspunkt i kunden og laver et program ud fra de ønsker han har. Men programmet involverer stort set altid en form for teater, og alle vores metoder er interaktive,” fortæller Henrik Lauge, der ar­­bejdede som konsulent i 18 år, før han startede DUET Teatret i 2004. Siden har han fastansat en konsulent og en skuespiller og har derudover flere freelancere tilknyttet. ”Mange virksomheder har erfaring med, at når de sender medarbejderne på et almindeligt kursus, så husker de ikke ret længe, hvad der er foregået. Så selvom lederne ofte er bekymrede for, om vi formår at involvere deres medarbejdere, så er de åbne for at prøve nye, kreative metoder,” siger han. DUET Teatrets kunder tæller alt fra små foreninger til de største danske virksomheder. ”Vi laver arrangementer for op til 600 mennesker, men har også en-til-en coaching med eksempelvis direktører, der gerne vil styrke deres præsentationsteknik og gennemslagskraft, siger Henrik Lauge og fortæller, at mund-til-mund-metoden har vist sig som det mest effektive middel i DUET Teatrets markedsføring. ”Det var selvfølgelig rigtig hårdt arbejde til at starte med. Men det sværeste har været tanken om at udvide og satse på vækst, fordi det indebærer mange investeringer og omkostninger og giver mange grublerier om, hvorvidt det nu kan bære. Så på den måde har det til tider været lige lovlig spændende,” slutter Henrik Lauge.

Kontakt

Iben F. Skjaerlund

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag