17 . April , 2009

Tøj med digitalt inkjet tryk

Individuelt tøj med digitalprintede billeder – det er konceptet bag det to år gamle firma Partysane, der drives af tyske Catharina Schmeer. Hun er uddannet tekstil- og modedesigner, og er desuden skrædder og fotograf, så motiverne der blev printet på tøjet har fra starten været hendes egne billeder.    ”Det er svært at sælge til butikker, fordi produktionen er så dyr. Så jeg sælger selv tøjet gennem udstillinger, markeder og messer, og her i min egen butik,” fortæller Catharina Schmeer. Hun producerer selv tøjet, og i øjeblikket er det mest unika. ”Men måske starter jeg en lille produktion. Jeg håber at komme til at sælge til andre butikker, men det tager lang tid.” www.partysane.dk

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag