31 . March , 2009

Pris til tværfaglig tegnestue

Tegnestuen Madebymakers, der har base i Århus, har fået tildelt en pris af Dansk Designråd. Prisen er et rejselegat på  50.000, men der er primært tale om en anerkendelse, fortæller Rikke Ullersted fra Madebymakers.»Begrundelse for at vi fik prisen var, at vi var en ung ny talentfuld tegnestue, der arbejder som en gruppe og ikke som enkeltpersoner. Dertil kommer at vi har fokus på industri og arbejder meget henimod at samarbejde med industrien,« siger Rikke Ullersted. Kundelisten tæller store virksomheder som Radiometer og B&O Mediecom – kunder, som firmaet bl.a. tiltrækker fordi de kan tænke på tværs af grænser. »Vi skal garantere, at vi kan holde øjnene åbne og arbejde innovativt. Hvis vi skal designe emballage til medicoprodukter lader vi os måske inspirere at emballage til legetøj. Måden man bærer på, hængsler, led og knapper kan bruges på tværs. Medico er jo seriøst på en hel anden måde, men det skal hele tiden gentænkes, og det er sundt at have ideer med fra andre brancher end dem, man normalt refererer til,« mener Rikke Ullersted.

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag