31 . March , 2009

Idébeskyttelse

Hvis man har en god forretningsidé (altså ikke et fysisk produkt/opfindelse), hvordan kan man så beskytte sig bedst muligt imod, at den man præsenterer idéen for – f.eks. en potentiel investor – ikke bare selv tager den og sætter den i drift?  Henrik Friis

SVAR: For at sikre dig mod uretmæssig brug af din ide skal du, inden du forelægger ideen for potentielle investorer, kontakte en advokat. Advokaten kan udarbejde en hemmeligholdelsesaftale, som potentielle investorer skal underskrive inden forretningsideen præsenteres. Hemmeligholdelsesaftalen skal indeholde bestemmelser om betaling af bod ved overtrædelse. Boden skal naturligvis have en sådan størrelse, at det ikke kan »betale sig« at overtræde hemmeligholdelsesaftalen.

Svar leveret af Ret&Råd - www.retraad.dk

Kontakt

Jannik Antonsen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag