27 . March , 2009

Ungt spilfirma i lovende samarbejde

Det kun ét år gamle Odenseanske spil-firma Game InVentorS er blevet producent for en anden spiliværksætter med spillet Bezzerwizzer, der netop er kommet på gaden.»Den københavnske idémand læste i Politiken om at vi havde udgivet et brætspil, og ville godt udveksle erfaringer. Vi kunne så høre på de priser han havde fået fra etablerede virksomheder at vi kunne lave det meget billigere og i bedre kvalitet. Så nu kører vi et parløb, hvor vi holder ham forsynet med spil,« fortæller direktør Martin Vinther Olesen fra Game InVentorS. »Vi er godt på vej til at have solgt ud af første oplag, og andet oplag er bestilt,« siger han. Game InVentorS har fra starten ønsket at hjælpe andre spiliværksættere, da de store spillere på markedet ellers har holdt små idéfolk ude. Der er fire andre spil på bedding, som firmaet ikke selv har opfundet, og der gang i licenser til Australien og New Zealand for deres eget spil. »Så der sker mange ting for en lille grøn iværksættervirksomhed,« konstaterer Martin Vinther Olesen.  

Kontakt

Jesper H. Andersen

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag