26 . March , 2009

Er der særlige krav til en faktura

SPØRGSMÅL: Jeg har en lille nystartet enmandsvirksomhed. På computeren har jeg selv lavet et udkast til min egen faktura, hvorfor jeg ønsker at høre, om det er lovligt?Vedrørende det fortløbende fakturanummer kan jeg selv vælge en nummerserie. Spørgsmålet er, om der her kræves noget specielt fra skattevæsenet?

SVAR: Du bestemmer selv udformningen af fakturaen, men der er nogle krav til indholdet: Der skal f.eks. altid være et tydeligt navn og adresse på din virksomhed, CVR nr. og fakturanummer. Du bestemmer selv fakturanummerets længde, så længe det med sikkerhed kan identificere den enkelte faktura. Der er en række hensigtsmæssige oplysninger, som du for nemheds skyld kan påføre fakturaen. Om disse kan du læse mere om på Ret&Råds hjemmeside. Det er vores erfaring, at mange problemer og omkostninger kan forebygges ved at udforme fakturaer samt salgs- og leveringsbetingelser på den rigtige måde første gang.  

Svar leveret af Ret&Råd - www.retraad.dk

Kontakt

Tom Bramminge

Del indlægget

facebook icon Linkedin icon email icon

Bliv gratis medlem i dag